NL  FR 
0 0,00 €

Votre panier est vide.

Hayward Aquavac 600 zwembadreiniger

Réf.: ZWPO_aquavac600

Disponibilité : En stock

2 180,00 €

Reinigers uit de AquaVac® 6-serie hebben te allen tijde een constant vermogen. Terwijl andere reinigers zuigkracht kunnen verliezen, resulterend in meer werk voor u, behouden de reinigers van de AquaVac® 6-serie ten allen tijde een constant vermogen. Hun 18 hydrocyclonen vormen een wervelende spiraal van zuiging, die meer dan genoeg kracht creëren om zelfs het lastigste vuil en puin op te pikken.

Description du produit

  Détails

  Voordelen:

  Touchfree™

  Innovatieve puincontainer

  Een TouchFree™ puincontainer zorgt ervoor dat de rotzooi wordt afgevoerd door de druk op een eenvoudige snelle release knop. Het is niet meer nodig om een filter of zakken schoon te maken, dat je handen niet meer in aanraking met het vuil hoeven te komen.

  Spintech™

  Handhaaft constante zuigkracht

  Ontworpen met 18 hydrocyclonen, SpinTech™ filterloze technologie creëert een wervelende spiraal van zuiging en behoud van maximaal vermogen totdat de klus is geklaard

  Hexadrive™

  Navigeert gemakkelijk door iedere zwembad oppervlakte

  HexaDrive™ adaptief tractie klimt deskundig en schrobt muren grondig met zes robuuste, met variabele snelheid aangedreven rollen die elk met het zwembadoppervlak in aanraking komen. 

  Weetjes:

  Als de top-of-the-line AquaVac® 6 Serie model en een deel van onze exclusieve EXPERT LINE, AquaVac® 650 biedt unieke extra functies, waaronder:

  • Wi-Fi-app voor iPhone®, iPad® en Android™-apparaten
  • Spot Clean afstandsbesturing voor snelle en eenvoudige touch-ups
  • Geavanceerde lichtweergaveopties
Product's Review

  Rédigez votre propre commentaire

  Vous commentez : Hayward Aquavac 600 zwembadreiniger

CMS tab